4 March 2013

perangai yg bermanipulasi apabila jadi senior

yey!! dpt update blog..mentang2 la da siap keje math..hii (math je)

cuba tengok title tu..dasyat tak??hahhah... ntah papentah..(mentang2 la bdak klas ssainsssssssssss) :P well..manipulasi tu bermaksud berubah..fhm??sje nk habaq! sejak aku jd senior ni kn...cehhh senior la sgt...kdg2 aq pn lupa aku da menegah atas da.. *lupa diri

ok! ulang...
sejak aku jdi ehem ehem senior ni kn..attitude aq da berubah..urmm..da tak malar macam dulu..(tgk tu buat ayt bdak sainss lgii ) #malar =tetap..





dulu:
klu dlu kn..lepas balik sekolah kn..selalunye kan..aku tak makan...jarang la kunjung dapo ni apatah lagi tengok bawah tudung salji(tuudiiaa mai ayt bdak sastera plakk)so, dulu aku ni kurus :P la sbb kurang makn..mkn bile rasa lapo sgt..berat badan pn maintain je...

sekarang:
lepas je balik sekolah..terus lempaq beg ats katil..dannnn terus ntuk mencari sesuap nasik..(sesuapkah) aku tak kire..lapaq ke tak.aku sumbat je..hahha..klu lapaq sgt tu ada la tambh 3 kali  ngeh ngeh..berat bdan tuuuu...arrgghh xmo bg tau :P

dulu:
dulu takot nk masuk kelas lmbt..masuk klas lmbt tu ad la..tp, bkn slalu..*dulu aku skema kott :P
selalunye masuk sebelum cegu masuk..

sekarang:
klu kat kantin org pn da sikit @ masa rehat da habis da pn ..aq & kwn still lepak2 lagi kat kantin..pastu dgn pi tandas lg kdg2 pi koperasi kdg2 sje jalan lambat2..tengok2 cegu da masuk klas..hihi (tak kne denda pn) aq msuk klas awal bile aq bli mknn kat koperasi pastu mkn dlm klas wlpn cikgu da larang da tak bole mkn dlm klas..hiks


dulu:
keje sekolah bertimbunnnnn.............

sekarang:
kje sekolah bagai air sungai yang mengalir tak henti2..(dpt bezakn tak dulu & sekarang?)


dulu:
time cegu mengajo bole berangan2 lg

sekarang:
time cegu ngaja kne fokusss fokusss fokuss!!(tp klas sejarah mmg bukan aku la klu aku fokuss) klas sains kott..naya tak fokus..dimata cegu kami ni la generasi albert einstein yg seterusnya.. *memandai je buat teori sndri pdhl cegu tak pk mcm tu pn..hahhah

*kami bdak klas sains tak semestinya kami tau segala kami pun budak biasa mcm budak klas lain(statement cam takda kena mengena)

dulu:
aku pemalu,sopan santun,lemah lembut (pcya tak aku tipu hgpa??)XD

sekrang:
gila!! (jgn caya)

dulu:
tiap minggu basuh kasut..

sekarang:
selagi kasut tu tak koto sgt(koto sikit2 tu besa) selagi mak aku tak bising..sebulan pn aku tak kn basuh..:D

dulu:
aku ramai kawan yg sekepala dgn aku dok dlm klas yg sma

sekrang:
kwn2 aku yg sekepala tu ad yg pindah..ad yg dok klas lain..haihh..xpelaa..yg dok klas lain tu sebelah klas aq je punn..hahha [rindu girlfriend aku..afza..dye pi skolah teknik ipoh da :( ]


#yeyey!! aq da tinggi :D *tiba2

eh?? da habiss??? err..sekian..tq!
sekrang jd habit kemam2 bibir mcm tuuuu

No comments: