20 December 2012

sebelum & selepas ambl result..

assssalamualaikum... hye guys hye girls *lambai2 tgn gaya gedik* as u know semalam (19 dis) bdak  pmr amek result..so,jom la baca ceritaku yang tak bes ni -- ''

mse tu aku stay sorang2 kat rumah..family aku pi ipoh aku tak dpt ikot..sbb??? sbb nk amek result la... ;)

waktu pagi cam besa aku main fb dlu(mmg aku kakitanganmatamulut fb..apsal?? any prob?)..tgh main2 fb ad kwn aku dtg..dia berhajat :P nk pi amek result dgn aku..so,dipendekkan cite aku pi la dgn dye & kwn aku lagi sorang lagi (ya..tatabahasa berterabooooo..boooo) kami pi naik moto.dia naik moto dye aku naik moto aku. yeye!!nseb baik mak bagi awww...hahah happy happy! ^_^ sebelum aku pi skolah,aku pi rumah kawan aku jap tggu dye bersiap..mse tu 10:30 pgi klu tak silap..chill la dlu..awai lgi!
kat rumah kawan
nampak tak ''keblurrrrr'' an '' gamba disitu..kn? kn? hiii...mse tu tgn aku menggigil tbe2.nebes kott..kat fb berlagak tak sedar ''hati'' update yg aku ni relax2 je..hahah mmg belagak tak seda hati!!
lepas tu kami pegi la sekolah.. *cuak gak gi skolah naik moto tp bangga dgn dri sendiri..heheh*mse kat skolah tu lama gak arr  klas aku tggu result kluar (klas yg len da dpt da T_T)klas kami ni paling lmbt dpt result kott ats sbb2 musabab yg tertentu -.-
              masa ni ''nebes'' tapi, aku masih lagi mampu tersenyum & kontrol ayu..hahhaha
tibala masanya nama aku dipanggil..jeng jeng jeng!! (sje buat gempak even cite aku ni da basi :p)
alhamdulillah

alhamdulillah..ni je yg aku dpt -.- lps amek result tu terus balik rumah bukak fb..seharian aku terima soalan yg sama  dri kawan2 dan aku juga menyoal soalan yg sama dekat kwn2 aku iaitu *hg dapat brapa A?* atau *hg dapat berapa?*  dengki ok bile tau kwn ad yg dpt 5,6,7,8,9 A -.- menyesal pulakk tnye..  :P

ok..utk sape2 yg tak dpt result gempak mcm aku bdak2 genius..jgn bersedih hati jgn kecewa..pasti ada hikmah kn..orite!! lap airmata tu :D..sape yg dpt 3a je nnt spm kite jadikan 13a plus plus!! sep2 jom... terima dri sya..



as'salam..kbaii!!

No comments: