11 December 2012

12.12.12!!!

ehh!! da 12.12.12 da..cantik 6ber tu..tp,tula nombo terakhir yg cantik pn.. (kot)
cepatnye mse berlalu..
rse bru semalam je tido dlm buaya buayan hisap botol susu..hahah
rse bru semalam je melangkah kaki msuk kelas darjah 1 dgn muka yg kiut!! (sambil buat  kelip2 mata darab muka yg kiut lagi ayu siap ad bintang2 kuar lagi! :D)
ya!! semua kenangan yg da lalui rse bru semalam je berlalu(T_T)   -how time flies ea-

bila teringat sume tu tbe2 rsa sebak,sayu,sedih,mroyan.menangis & gila *apo kono eh jang* --''
sebak & sayu je k..hahaha (gelak plak td emo x tentu pasal) sekali lagi *apo kono eh jang*

bnyk kenangan manis yg aku tlh aq ''grab'' x kurang jgak kenangan pahit yg memang x arrr bole lupe kotttt weyhhh!! hok alohhhhhh! (sje nk jd gangster :p) tp,sume tu indah apabila dikenang (tetibe ayt skema apsal??!)

tahun depan 16 thn da in sya ALLAH..lps tu espiyem(jauh sgt berfikir tu)  lepas tu..............tut!!!! (berserah saje)
x caye plak da nk 16 thn..lebih kurang 3 bln dri sekarang maka,dengan ini sy berdiri sebab x de kerusi makanya dgn ni maka 16 thn lah saya makanya --''(in sya ALLAH x tau sempat  ke x..err..buat ayat seram plak)..kejapnye..tibe2 rasa dewasa sgt..ok.. sila buat muka cuak lg menyampah lg nk muntah!

da pelbagai jenis perangai & ragam manusia yang telah aku temui (lagi ayt skema)..tp,tula lumrah..klu jumpa manusia yg asyik perangai sme je bosan pulak kannnnnn..

honestly,mmg tgh takde idea pn nk tulis ape ni main tulis je apa yg terkeluar drpda hotak (klu hotak terkeluar mmg entry ni x wujud --'' -x klaka nadia x klaka-) sbb tu asyik tuka topik je ni klu kome perasan bile bce atau mmg x prasan??!! ermmm..(smbl buat muke macho ala style detective!! -tak klaka nadia tak klaka)   penulisan pn memang agak putar belit  dan melalut merapu digaul sebati..huhuhu..

as'salam. :) tata,

No comments: