23 November 2012

malu malu

hye bloggers!! pernah tak bila terfikir @terbaca apa yang kita tulis dlu kat blog, kita rasa malu lepas tu..haha (aku  terfikir je..nk bce balik malas) mse tu bru la nk terfikir..apsal la aku tulis mcm ni..waaa!! malunye

tapi,biasa la..mse tu kn tak matang lagi(mcm la sekarang ni matang sangat) :P pendapat kome,perlu ke delete sume post2 tu?? bagi aku la kan..tak perlu kot delete sbb,tu sume kenangan tu..so,biarla tersimpan di dalam blog ni,,maybe entry2 kita sebelum ni dpt kurangkn seteres kite ke bila bce nanti..maybe ada kenangan2 kita dgn kwn2 @ pakwe2 :Pyg kite tulis dalm blog kn..lagi satu!! bnyk pengalaman2 kita dalam blog ni..simpanlah sampai la ke cucu cicit kite nnt :P..kasi la deorang bce kn sepanjnag hidup kite,kite buat apa :D tp,klu ada entry2 yg tak sepatutnya kita rasa ada dlm blog ni..padam je la..up  to u all la k!


aku tak nak bce entry2 aku(kecuali yang kopipes) sebelum ni sebab mmg terserlah ketidakmatangannye..hahhah + mmg malu berdouble2 nnt..hahah...dannnn..mmg tak la nk cri blk entry pertama aku sbb,,mcmentahpapentah! :P haa..jgn nk menggatal cri ye!! (maybe da delete kot)ok tata..sampai disini jela bermukadimah ye..as'salam..(mood malas)

2 comments:

Farina Hunny said...

aa , pernah gak ase malu .
nak-nak plak bila kawan baca then story balik kat kita //_\\

cik dhiya said...

that's true akk..sy malu bile bce post2 yg sbelum ni..hahaha