29 September 2012

''menjahanamkan'' dapur!!

assalamualaikum..

waa..lmenya kite tak update blog..lame woo lame woo..tapi,tengah curi2 masa gak ni nak update blog even tengah sebok buat preparation nk ''berperang'' dgn PI YEM ARR!! ko ade?? ko tak de kn?? boooo....booo.. hahaha ..ce tengok tajuk entry ni..kejam tak?kejam tak? :D

maksud menjahanamkan dapur tu bukannye pegi Bom dapoq tadi..tadi tiba2 rasa mood nak masak..search la google cara nk masak kentang..bukan yang kentang masak cara biasa tu..tp,masak kentang yang lain skit cara masaknye...pa'tu(lepastu :P) terjumpa la cara2 nk buat KENTANG SAMBAL...masa tu la terlonjat2 keriangan seperti KERA mendapat I-PHONE  :D *ok tipu!
buat la dengan penuh keazaman dan kemisian ('_' '')..bila dah siap..inillah hasilnya!
kentang sambal yg tak jadi..hahha..so,aku letak la sos bnyk2 nk cover rsa yang tak jadi tu..:P
plus...sila julingkan mata ke bawah


please la jgn tiru saya...it is not good for brain development k..lgi2 dekan nk exam ni..hahhaa
ok...aq pun minum..boo la boo la :D

insyallah lepas exam maybe akn kerap la update..fuhh!! ok..tata nk bersiapa pegi tuyen..Assalamualaikum! :)


No comments: