5 June 2012

i'm back!!

assalamualaikum

amboi..tajuk bukan kemain..omputih tu!! hahhaha poyo giler! well,agaknye da lama tak update blog ni..walaupun da lama tak update trafik blog ni masih berfungsi ..hahha bangga mak kite!! alhamdulillah..syukur!!  terima kasih yang sudi datang ke blog yang tak seberapa ni ye :)

modem kt rumah rosak so, tak dapat nak on9 fb,& update blog..ni update pun dengan bermotif nak kurangkan rasa rindu korang kat aku,,,eh!! perasaan ni.. ishk isk isk,, :D  aku bertuah sebab kawan aku bagi aku pinjam notebook dia untuk aku update blog.. free ok!! opss...heheheh kite kan kawan wan.... hik hik hik kalau pergi cc nanti kene baya pulak..tengah pokai sekarang ni urmmm.. bile la modem tu nak ok..mengada2 pulak nak rosak..aih! harap2 la modem tu sembuh cepat sbb nnt ad plak kwn aku yang kecoh tak dapat sembang dengan aku hahahha

dah la ni,,,takde idea nak menaip..huhuhu so,to bdak2 sekolah jaga diri baik2,jgn nak main mercun je.hahhaha to yang bukan berstatus bdak sekolah tu,,jgn harapla nak dapat cuti 2 minggu..ops!! jahatnya cik nadia ni :D

k..tata~~ :) assalamualaikum

No comments: