9 April 2012

seminar focus A

alhamdulillah sbb diberikan kesempatan menimba ilmu bertimba2 sampai melimpah kat dewan kamunting, taiping
ada seminar focua A sana...kena bayar RM100...huhuhuhu kerana demi ilmu,RM100 pun pun nampak macam 10sen je sbb tamak ilmu  berganda2;)semua owwkeey...dapat tips baru,dapat tahu apa yang tak tahu tp,waktu solat diberikan masa sekejap je..urmmm..terlewat nk masuk dewan sbb kne solat dlu..tp,tak kesahlah sbb yg buat seminar tu non-muslim(semua india) terima kasih kepada parents sbb dgn ikhlas kudusnya beri RM100 pada aku <3 sangat terharu T_T..terima kasih pada driver bas..best filem tamil dalam bas semasa perjalanan ke dewan(ofcoz dia tak baca entry ni hahah) :D.. maceh a lot-lot..berbilion tq kpd sume cegu2 yg berpenat lelah,berpelun peluh bagi kami yg dahagakan ilmu..hehehhe
di awal pagi....kawan saya tu (saadah)..heyp!!jgn tenung lama2!

buku nota..

kawan kite malu~~~~awww


burger A&W for lunch

baiknye kwn saya saadah belikan saya chakuewteow (betul ke eja ni??hahah)waktu ni ada kat rumah da..aq kirim kat saadah sruh beli...maceh a lot-lot..sayang dye~~~
maaf!!gambar2 ni menyegetkan kepala anda :)
                                         

No comments: