4 April 2012

new knowledge that i've learned

muka aku macam ni during tulis entry ni...:D
alhamdulillah..program menjawab BI(dah lupa nama program tu yg sebenar..hahaha) selema 2 hari went well..& i got a new knowledge to improve my english(hahaha....tak pasti betol ke ayat BI aku tu :P)woohooo!!! seronok sangat seronok sangat  dan sangat lebih sangat menyeronokkan dan beronok -beronok (percayalah,,sambil mata terkebil kebil,buat muka 20sen) melibatkan diri dalam program tu..dan sangat seronok 2 hari tak masuk kelas -sila iri hati sambil mulut muncung 5cm kehadapan-

penceramah tu memang best! tak ngantuk wooo....segar bugar je mata...taknak pejam-pejam dah...beliau fahamkan aku pasal BI yg selama ni aku tak faham..yang selama ni aku tertanya-tanya macam mana,,,dan semalam dan hari ni dapat ku terokai..(macam jumpa harta karun kat tengah-tengah laut sedalam 500 km( '_' '')
alhamdulillah alhamdulillah.....2 hari tak cukuplah...tapi nak buat macammaneerr terima kenyataan sob..sob....bila program tu dah nak habis kami kena nyanyi lagu westlife!! weee....weeeee...aku tanpa segan silu memang tak pernah aku buat selama ni..memang tak arhhhh (dlm program mne2 pn selama ni sbb ego..heheh)....aku pun join nyanyi(minat westlifelah)

pening ke baca entry aku ni??? ha'a aku pun pening hahhaha

urmmm..dah habis!!  malas nak tulis banyak2 nnt korang jeles :D..assalamualaikum

No comments: