13 April 2012

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

NOTES
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012
-atau maybe dipanjangkan-


tag friends:#aira
               #ain
              #sweetsourcandylife

join:http://farinahunny.blogspot.com/2012/03/contest-cantik-bertudung-by-farina.html

5 comments:

Aisyah said...

Akak , saya nak try masuk boleh kan ?

nurazwanienadia said...

dialu-alukn..bole sgt! :)

Aisyah said...

http://sweetsourcandylife.blogspot.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina.html

akak. nak link. tengok laaa. hikhik. saya join.

Aisyah said...

Akak , nih link.


http://sweetsourcandylife.blogspot.com/2012/04/contest-cantik-bertudung-by-farina.html

saya join ! hikhik.

Lulu Iy said...

blogwalking . .

dari contest yang sama . .

gud lux !

follow lulu balik ye :D