29 March 2012

garnier-pure active-post



now,i use this for overcoming my skin...

u know what,bila pakai pencuci muka ni(myopinion)
#muka akan bau harum(bau blueberry) lepas cuci muka pakai produk ni
#sejak aku pakai this garnier,jerawat pn segan2 nak tumbuh..hehhehe.. maybe jerawat akan beratur panjang bila masa p***** nnt,,,hahha
#feels kulis muka lembut je
#the most important is.....cheap! cheap! cheap!(bawah RM10) taaddaaaa..

apa yg aku tahu GARNIER PURE ACTIVE untk muka yg
#jerawat
#bintik2 putih (mcm mne bintik putih tu?)
#bendasing
#kulit berminyak
#pori terbuka
#kulit tampil tidak sekata

aku baru perasan muka aku ni tak perlu pakai bedak faoundation segala bagai...kalau nak keluar tak payah conteng2 apapun kat muka..kalau pakai nnt,mulalah jerawat dtg tanpa diundang & muka getting gelap  :/...bila tak pakaikn...eh!! ok je muka aku..so,aku tak conteng ap2 lg kat muka klu nk keluar...but,aku kn pakai juga kalau ada event (pakai foundation je),,

2 comments:

Asnisha Binti Samsudin said...

waaa . yeke ?? tapi muke anys ada parut jerawat oh :((

hihi . dulu ada guna pop up window tuh . nanti anys tukar okayy . thanks for suggesstion :)

nurazwanienadia said...

xnk tuka pn xpe..x paksa..wc! ;)