25 February 2012

Lovestory313 1st Giveaway

assalamualaikum.....
hari ni aku nak satu satu giveaway..haih!!aku tak pernah join mana-mana contest/giveway sebelum ni..yes!!ini yg 1st xperience ya! ya! ya!..tak sangka??hahha..aku pun ! aku pun! :P..tak menaruh harapan pn nk menang..sje nak try..suke suki..aku baru je setahun jadi blogger(setahun jaguh) baru sekarang aku nak join contest/giveway..sebelum ni buat derrkkk~~~ terima kasih yg ajak aku join giveway ni..nnt dpt hadia kite kongsi ek?! hahahhah

giveway ni kne tag friends ek?ala..lazy la saya..:D ok2..jangan muncung2 mulut tu..aku nak tag la ni...saba!saba!

aku list kn friends yg aku tag ...sila julingkan mata anda di bawah ni k! dear kawan2 ku..jom join giveway!!!!! hidup giveway!..(wooo...over gedix ni)

*anis

*sha
*cd

*sofia


ok done!! sudah langasaikan tanggungjawabku men ''tag friends'' ku..(broken malay :p)
nk join???pegi sini

7 comments:

Rafflesia™ said...

salam wanie..=.=

tq tag kawan-kawan. n tq joint GA syieda ni.
goodluck dear =.=

fizafantagirO said...

Salam,
hi dear :)

gud luck ye ^^

nurazwanienadia said...

tq! :D

Its All About Us said...

nad.. terima kasihh tag kan sha, haha, sory lmbt komen.. tp, urm, ap benda give away nih eh? -,-

Zahera Natasha said...

nad, terima kasihh tag kan sha.. sory lmbat komen! hehe, tp kan ap benda give away nih yaa? -,-

nurazwanienadia said...

nad x twu la sha..nad rse GA ni mcm contest je,,:)

farhanamasdo said...

hai wanie :)
singgah n follow sini . dari segmen sama :) good luck !

http://bungajauh.blogspot.com/2012/03/lovestory313-1st-giveaway.html