24 January 2012

buat animated label cloud widget pada blog

assalamualaikum..

nreveous ni nak buat tutorial yg pertama aku..cewah!!hahaha...tutorial ni aku dapat dari google so aku nak share kat sini..nampak tak kat belah kanan blog aku tu kan..ada widget ''labels''..ye!ye!ye! tutorial macam tula yag aku maksud kan..nak jugak??nak ke??? heheh..ok2..saba saba~~

step by step ok???..goodkids!! :D

tutorial ni dalam bentuk video..aku nak terjemahkan nanti kauorang tak faham plak!!errmm...merapu je memanjangkan?? untuk memilih jalan yang selamat,aku bagi video tutorial tu je lah!!!




Widget Code Generator : Click Here!


alhamdulillah..aku buat jadi!!kalau ada siapa-siapa buat tak jadi tu try replay balik video ni & please pay attention 100percent!! :)..

ok gudluck guys..

No comments: