28 November 2011

cinderella stepsister drama

assalamualaikum


aku bukan peminat '''k-pop''  & aku tak kenal artis k-pop ni.aku tak layan sangat la drama@filem korea.aku tahu ramai yg minat ''giler'' kat k-pop ni but, i'm not! mesti banyak majalah k'pop yg bertimbun-timbun kat rumah &tentulah banyak gambar-gambar penyanyi @pelakon k-pop yg deorang simpan kn??but, i'm not!.tapi,apa yg telah berlaku kat aku,ada virus ''korea'' yg berjangkit kat aku haha~~macam mana la aku boleh layan drama ''cinderella stepsister''...minat sangat! LOL:D.aku sangatlah emosional tengok part yg sedih tu(malu nak ngaku)..sbelum ni aku tengok drama ''playful kiss''..best la! tapi,aku layan cite tu pun tak lama.miss banyak episod tahu!
kalau drama ''cinderella stepsister'' nak miss satu episod pun tak sanggup.
hero &heroin drama ni pun cute! :D.sampai gambar profil aku pun aku letak heroin drama ni...apa da jadi??!!..demam korea suda :o.



aku suka heroin drama ni.so cute lah!what da pretty girl..watak adik dia pun aku suka(tak tahu nama)watak manje2 gitu.owh..aku suda kene magnet ''korea''!!jeng jeng jeng..okeyh..aku akan jadi penonton setia drama ni..insyallah kalau tak de apa yang menghalang..bagi yg tak tahu lagi,drama ni bermula pukul 5 petang setiap hari isnin-jumaat,,huhu..sje nak promote even  aku bukan pelakon drama ni :P.huhu..drama!drama!drama!

No comments: