12 August 2011

terjatuh sudah~~~:D

assalamualaikum..


                       Di suatu petang yang indah(permulaan yang agak skema:P)
                              aku seorang diri menghiburkan hati...(wah!!parah aku hari ni..)

                               ok..senang cerita macam ni la...mengada2 kan aku ni..buat ayat macam tu..hahha
                                             al-kisah..aku nk pergi ambil HANDPHONE  aku ni dalam bilik

                                           tengah cari2 handphone tu...
                                 TIBA-TIBA!!!!!!!!!!!



 haa...saja nak buat korang suspen siket..hihihi...cuba teka..eh!! tak payah la..biar aku teka..hihih..please ignore me for a while..huhuhu
                                 ada bunyi sesuatu..aku menoleh kesana kesini...cari apakah bunyi yang mencurigai hatiku ini...ceh!!!hahhaahha...
                               rpanya2....owh..my handphone jatuh la...nasib baik handphone aku mahal(bukan nk berlagak..nk bercakap perkara yang benar..hahha)
macam ni la rupa phone aku...tapi colour phone aku warna pink!!!(ewwww...bukan warna feveret aku)


haha..sampai disini saje cerita aku..best tak???hahhaha...ok....nk habis da ni..ringkasnye post aku kali ni..:)
ucapan aku diakhiri dengan ucapan..assalamualikum..





No comments: