14 August 2011

bila tiba hari exam~~~~

assalamualaikum..wahhh...macam lagu je tajuk post aku kali ni...huhu..BILA TIBA HARI EXAM..SEMUA INSAN KERUNGSINGAN...ish2..sudah2...hujan nanti..suara aku ni sedap sangat..so,tak dapat nk nyanyi lebih2..hahahaha...    









                                                                            bila exam menjelma lg....muka aku macam baby ni..hahhahah

hhuhuhu...aku takut dehhh!!!!!!!!!




sebelum ni..tak teruk pun markah exam aku..sederhana saje~~~
tapi,aku nk la jugak menaik..tak banyak pun tak mengapa..sikit pun boleh..insyallah..
(ada hati nk marakah naik..padahal study pun..ala kadar je~~:P)
                                                 STUDY?????!!!HAHHAHA
 aku study tak ada la seperti gambar baby yang kiut diatas ni ye...tp,aku study jugak kn..hahha..
kata org..jangan STUDYHARD yang sebenornye..STUDYSMART...so,aku ni smart!!

so,aku studysmart la..hihihihihi

esok aku ada exam PI,BM,SJ..aku hanya focus pada PI(pendidikan islam)..
aku tak focus kat BM dgn SJ sbb,,,aku tak de masalah nak jawab BM ni..huhuhu...second,sejarah!!!!ha...aku tak minat gilerrrrrrr~~~~~~~~~~(faham2 je la kalau aku tulis panjang macam ni...itu menandakan..aku memang tak minat sejarah)tak cukup panjang??okay...aku tak minat  gggggggggggggggggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
SEJARAH!!!!:P..hihihihi



aku baca buku sejarah last minit je la...malas nak baca awal2..wish luck for me ok!!
chaiyok2 nadia!!!!:P




okay...sampai disini saje cerita aku..kita jumpa di lain hari,pada waktu dan tempat yang sama,tentunye di blog zwaniedeya.blogspot.com...wah!!!!hahahhahah....mengarut je aku ni...huhu..tatata!!assalamualaikum...:)










2 comments:

syirah said...

hahaha..patut dapat agama 98....hok3

nurazwanienadia said...

aku x sangka pn dpt 98..aku ingtkn dila n lisa..heheh..alhamdulillah..